duminică, 26 iulie 2009

Ganduri din spatele unui volan



- O cunoştinţă de a mea spunea, după experienţa lucrului cu băncile timp de cîţiva ani, că băncile te ajută, nu te exploatează. Iată dar cum, cu timp suficient la dispoziţie, chiar şi exploatarea poate părea un ajutor. Sa fii sclav, iata fericirea unora...
- Mă uit la desenele animate japoneze cu fotbal şi ramin mirat de puerilitatea lor. Sint atit de penibile uneori... Si singura intrebare care îmi rămine in minte după vizionarea lor este: Oare cui sunt adresate, japonezilor sau copiilor lor ?
- Oare de ce femeile care sint inchise la piele de la natura, si nu stralucesc de frumusete, incearca cu disperare sa fie cit mai bronzate? Exista vreo legatura intre a fi negru si a vrea sa devii si mai negru ? Michael Jackson nu vroia asa ceva...
- Culmea tehnologiei romanesti: sa aducem capacele de canal de pe sosea la acelasi nivel cu asfaltul ca sa nu le mai simtim cind trecem peste ele. Poate ca asta e un deziderat pentru generatiile urmatoare.
- Soneria Nokia Tune de pe telefoanele mobile. Am auzit aceasta melodie de atitea ori, in atitea variante... atita lipsa de varietate pe asa telefoane performante.
- Tocmai mi s-a terminat tonerul la imprimanta. Ma intreb, oare ce fel de imprimante folosesc extraterestrii: cu jet sau cu laser ?
- Aud mereu: esti tinar(a), traieste-ti viata. De parca viata ar fi ceva ce trebuie consumat neaparat pina la moarte pentru ca altfel nu ar avea rost s-o traiesti. Consum-o, ca sa n-o fi platit degeaba...
- Daca vrei sa afli cu adevarat caracterul unui om, pune-i un pistol la tîmplă... nimic nu limpezeste mai mult mintea unui om decit certitudinea faptului ca va fi spanzurat a doua zi in zori.
- Iti poti da seama de "inteligenta" femeilor dupa alegerile pe care le fac in materie de barbati.