miercuri, 8 iulie 2009

Intoarsa ca la Ploiesti

Am inceput sa scriu un post, dar in timp ce il scriam, ma uitam la televizor, si vazind ce se intimpla acolo, la orele astea tarzii din noapte, am schimbat brusc tema discutiei... si titlul, bineinteles.
Reluind ideile din comentariul de mai jos, nu pot sa inteleg sub nici o forma, curajul nebun de-a dreptul al unora de a se implica in probleme care ii depasesc din toate punctele de vedere.
Ma uit la televizor la interogarea ministrei Ridzi, si stau si ma gandesc ca si pensionarul din batatura: de unde atita curaj la oamenii astia?
In tara asta sint atit de multi oameni inteligenti si capabili (fara ca poporul roman sa fie inteligent si capabil) care nu cred ca ar vrea sa ia sub nici o forma pe umerii lor o asemenea responsabilitate, de ministru sau alt cadru in conducerea acestei tari.
De ce intotdeauna incapabilii si slab pregatitii sint cei care isi asuma prerogativele conducerii unei societati? De unde le vine curajul asta nebun de a se implica in probleme pentru care nu au nici inclinare si uneori nici pregatire - si vai si de pregatirea lor !
Si cei care ar putea sa faca lucrurile astea , mult mai bine si mai eficient, stau deoparte?
Este cred , o logica si in asta: tocmai de aceea nu se implica: pentru ca isi dau seama de consecintele activitatii lor. Tocmai de aceea...
Nu e rau sa ai tupeu, dar daca ai si un pic de minte nu strica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu